Nordiske Seriedager
IngridGIF05.gif

unikt publikums- og bransjetreff

Fjorårets Nordiske Seriedager ble en suksess, og samlet rundt 1.300 publikummere og bransjeaktører. 26. og 27. september er festivalen tilbake – denne gang på Vika kino og på det nye kulturstedet Røverstaden!

Nordiske Seriedager er en todagers festival bestående av en publikumskveld onsdag 26. september på Vika kino og Røverstaden og en fagdag torsdag 27. september på Vika Kino. Fagdagen avsluttes med en skikkelig feiring av bransjen med bankett, award og fest i klubben på Røverstaden rett ved kinoen.

Billetter til arrangementene må kjøpes separat. Det vil si at billetten til fagdag ikke sikrer deg inngang til publikumskveld og vice versa. Man kan ha stor glede av å være til stede på begge arrangementer.

Håper vi ses!

profiler

Du møter skuespillere, regissører, produsenter, serieskapere, foredragsholdere og noen av TV-bransjens største profiler.

Collage03.gif

Historien bak

Nordiske Seriedager er en to dagers festival og konferanse hvor nordiske TV-serier står i fokus. Festivalen samler kremen av serienerder og folk både foran og bak kamera i nordisk TV-bransje. 

Du møter noen av Skandinavias mest aktuelle skuespillere, opplever spennende foredrag med flere av TV-bransjens største profiler, ser eksklusive førpremierer av høstens heteste nye TV-serier, og ikke minst får du henge med andre serieentusiaster. 
 
På programmet står det både paneldebatter, sceneintervjuer og foredrag med noen av den nordiske TV-bransjens største profiler. 

Årets arrangement går av stabelen 26. og 27. september.

Nordiske Seriedager ble arrangert for første gang høsten 2016, og er et samarbeid mellom Aftenposten, NRK, TV2 og Norsk Filminstitutt.

Har du spørsmål om årets arrangement? Kontakt Nordiske seriedager på Facebook eller e-post line.engelsas@schibsted.com.

Vika kino

I år vil Vika kino og Røverstaden være årets venuer

VikoKino.gif